Det här är DD Hus

 

Vi är ett familjeföretag som tar helhetsgrepp på husbygget och även kan erbjuda endast klimatskalet. Oavsett vad så är vi alltid engagerade, arbetsglada, lyhörda, flexibla och tillgängliga. Vi är ett företag som gillar våra kunder och förstår att husbygget kan vara den största investering de gör i sitt liv, att det är viktigt. Mer än viktigt. Varje litet steg i bygget är lika viktigt för oss och vi finns tillgängliga för kunden även efter att huset är färdigbyggt.


Affärsidé och vision
Vårt koncept är enkelt och smått genialiskt och därför har vi inte ändrat på det sedan starten 2003. I samarbete med en rad kompetenta, nytänkande, erfarna arkitekter och samarbetspartners skapar vi skräddarsydda hus som är fjärran det opersonliga kataloghuset. Vi vet att det går att kombinera ett bra pris utan att göra avkall på kvaliteten och tror på klimatsmarta bygglösningar som också är billiga i längden.

Vi är stolta över det vi ägnar oss åt och sätter ära i att låta kunskap och fingertoppskänsla för hantverket genomsyra varje projekt vi tar oss an.

 

Vår organisation
Vi erbjuder totalentreprenad - från projektering, byggledning och administration fram till färdigt hus - och inte bara gillar att ha kontroll över hela projekt, vi är duktiga på det också. Du kan också välja in oss endast för att bygga klimatskalet. Bygger du med oss kan vi också erbjuda kostnadsfria ritningar i samband med någon av de arkitekter som vi samarbetar med.

 

Det här med byggprojekt som flyter på utan onödiga stopp, det är rätt enkelt egentligen. Man kommer långt på att ha slipad och effektiv organisation och för oss innebär det bland annat att ha kompetent personal med rätt behörigheter och rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Nära samarbete mellan våra anställda och en bra kommunikation med dig som kund och att utesluta mellanhänderna snabbar på processen ytterligare. Vi har genom våra många år i branschen byggt upp ett gediget kontaktnät som gör att vi kan dra stora fördelar av andra företag i de övriga EU-länderna.